Behandeling

Boogaard_Slider_02

Gemiddeld duurt een Bowenbehandeling 45 minuten tot een uur. Belangrijk zijn de korte pauzes tijdens de behandeling. Waarbij de cliënt met rust gelaten wordt om het lichaam de kans te geven de reacties te verwerken.

We beginnen met 3 tot 5 behandelingen een keer per week, Hiermee krijg je een goede indruk van het effect dat Bowen heeft. In veel gevallen zijn daarna nog een aantal behandelingen nodig. Deze kunnen plaats vinden met wat een tussenruimte van een wat langere periode. Veel mensen vinden het fijn om periodiek terug te komen dit vanwege de aangename ontspanning die Bowen met zich mee brengt maar ook om terugval en te voorkomen.

Bijzonder is dat kinderen vaak erg snel reageren, vanwege de fijn gevoeligheid. Vaak zijn één of twee behandelingen, aangevuld met nog een paar sessies met na een aantal weken of zelfs maanden, voldoende.

De Bowen Therapie

– Richt zich op de mens als geheel
– Is een zachte, effectieve behandelmethode
– Is uitermate breed toepasbaar
– Kan door dunne kleding uitgevoerd worden
– Is geschikt voor alle leeftijden
– 3 tot 5 behandelingen wordt meestal al resultaat geboekt

De Bowen behandeling werkt uitnodigend voor het lichaam om te herstellen, zonder dat de therapeut stuurt of tracht blokkades op te heffen. Hiermee onderscheidt de Bowen Therapeut zich van andere manuele behandelmethoden.

Call Now ButtonBel ons!